Revolution

Revolution

Productomschrijving

100% Zelfbediening wasmachineconcept

De Revolution is een open waskiosk welke 24 uur gebruikt kan worden. Nieuw voor Nederland maar al een groot succes bij onze zuiderburen (B en Fr).

Uitgerust met 2 professionele wasmachines van 8 en 18 kg. wast deze elegant vormgegeven kiosk uw dagelijkse maar ook niet alledaagse was. Dekbedden, skikleding, kussens, kleine kindermatrassen, teamkleding, taffellinnen van restaurants…alles wast en droogt u met de Revolution. Natuurlijk kunt u er ook uw dagelijks was wassen, snel en voor een aantrekkelijke prijs.

De Revolution is tevens uitgerust met een professionele droger voor 18 kg. wasgoed. Wanneer die werkt, zorgt deze voor de verwarming van het wasmachinewater. Ook daardoor is de wasmachine extreem en ongeëvenaard energiezuinig in gebruik.

Het apparaat is bij uitstek geschikt voor plaatsen waar veel mensen komen die gedurende 30 minuten of langer ergens vertoeven of niet beschikken over een wasmachine. Te denken valt aan parkeerterreinen bij een winkelcentrum, vakantieparken en campings, maar ook aan woongemeenschappen en plekken in de stad waar veel mensen te klein behuisd zijn voor een eigen wasmachine (studentensteden). Door de snelheid van de machine (wasbeurt klaar in 30 minuten) is het apparaat ook handig voor mensen en bedrijven, zoals die in de horeca die gewoon in een keer een flinke berg was willen verwerken.

De wasmachine werkt op muntgeld. Was en muntgeld erin en automatisch wordt vervolgens de goede dosering hypo-allergene wasmiddel toegediend. Het apparaat is niet te openen tijdens de wasbeurt, dus erbij blijven is niet noodzakelijk.

Eenvoudige installatie (max. halve dag), uitgerust met LED verlichting op het dak; ook geschikt voor mindervaliden.

Interesse in extra omzet en rendement? Neem dan contact op via info@prontophot.nl over ons exploitatieconcept. De Revolution is tevens beschikbaar voor verkoop.

Wat houdt exploitatie in:

– De Revolution wordt kosteloos beschikbaar gesteld
– Gratis levering van zeepmiddelen
– Maandelijks onderhoud en service worden door onze eigen servicedienst uitgevoerd (dagelijks onderhoud wordt verzorgd door de plaatsingsgever)
– U kunt gratis gebruikmaken van onze telefonische servicelijn (365 dagen; 24/24)
– Voor het beschikbaar stellen van de locatie ontvangt u een aantrekkelijke vergoeding
– De locatiegever verzorgt watertoe- en afvoer en elektra
– De Revolution wordt maandelijks door ons geleegd waarna u een creditnota ontvangt en uitbetaling van de vergoeding

Brochures

Brochure Starck Booth ENBrochure Starck Booth NL

Brochure Revolution EN                     Brochure Revolution NL

Unique Selling Points

  • Economisch en Ecologisch
  • Eenvoud en Performantie
  • Elegant en Indrukwekkend