Jouw foute kersttrui steunt dit jaar Het Leger des Heils.

December, voor velen een feestmaand maar ook voor velen een sombere koude maand. Als het aan Prontophot ligt zit iedereen er warmpjes bij. Jij in je lekker warme kersttrui en de ander met een lekkere warme maaltijd van het Leger des Heils. Met de kerstfoto’s die je in onze fotohokjes kunt maken hebben wij dit jaar een speciale kerstactie.

Met je foute kersttrui in een fotohokje

Plaats een foto van jou in je foute kersttrui op onze ProntophotNL Instagram. Veel voorwaarden stellen we niet: de foto moet in ons fotohokje gemaakt zijn, je post moet voorzien zijn van #foutekersttruifoto en je hebt @ProntophotNL getagd in je post. Alle funfoto’s en portretfoto’s doen mee in de kerstactie. De foto’s voor officiële documenten laten we buiten de actie. Je mag al niet lachen op die foto’s en dan sta je ook nog 10 jaar met zo’n lelijke kersttrui op je paspoort.

Voor iedere unieke foto die gepost wordt maken wij 50% van de opbrengst over naar het Leger des Heils. De funfoto’s kosten € 2,00 de portretfoto’s krijg je bij ons voor € 5,00. De actie loopt de hele maand december.
Het Prontophot en Me Group Nederland team wenst jullie warme en gezonde feestdagen.