compass Vind een Prontophot dienst

Wij maken het u gemakkelijk(er)

Van pasfotostudio tot textielwasserette en van Bob de Bouwer tot Tiny Selfie!

U kent ze wel die ‘fotohokjes’ op het station of die ‘luxe bushokjes’ voor het wassen van textiel bij de benzinepomp. Die komen van ons, van Prontophot!

En ‘JA’, er wordt nog steeds veel gebruik gemaakt van de pasfotostudio’s. En ‘JA’ die pasfoto’s kunt u WEL gebruiken voor uw paspoort of rijbewijs. Voor maar € 7 (ZEVEN!) maak je er een set officiële pasfoto’s. Ze voldoen aan alle eisen. Niet tevreden? Maak dan gebruik van onze ‘geen gezeur’-garantie.

De Revolution textielwasserette is een ander verhaal. Sinds de plaatsing (2014) groeide het aantal naar ruim 200. De consument heeft ze moeten ontdekken. Die ontdekkingstocht is op veel locaties al geslaagd. Je kunt er slaapzakken, hoofdkussens, dekbedden, teamkleding, bedrijfskleding, tafelkleden, je dagelijkse wasgoed (wasmachine stuk) en nog heel veel meer in wassen. Tot maar liefst 18 kg. Kijk HIER waar je ze vindt in Nederland.

U heeft u een winkel in een winkelcentrum of een winkelcentrum en wilt u gemakkelijk wat extra’s verdienen (met de Winkeliersvereniging)? Investeer dan niet, maar vergroot je budget met een Kiddy Rider zoals Bob de Bouwer, Thomas de Trein, Minions, Spydero of Fred’s Fireman! Wij leveren ze graag.

Informeer eens naar de mogelijkheden via info@prontophot.nl.

Onze missie?
Het dagelijkse leven makkelijker en leuker maken. Of u nu snel, voordelig en goed (pas)foto’s wilt maken, uw kleding of wasgoed wilt wassen/drogen of de kleine een ritje op een Kiddie Ride wilt laten maken. Wij hebben er de vending machines voor. Volledig zelfbediend, gemakkelijk in gebruik en aantrekkelijk geprijsd. Wij maken het u makkelijk(er) en leuker.

Waar vindt u onze textielwasserette? Klik HIER voor de locaties.

photos

Wij helpen u graag!

Prontophot helpt u graag

Al onze machines werken met uiterst gebruiksvriendelijke software die u in enkele stappen helpen naar een geslaagde pasfoto, prachtig afgedrukte foto’s en schoongewassen wasgoed. Een kind kan de was doen. Probeer het eens uit en laat u overtuigen.

Eenvoudiger

Samen met de Photo-Me Group zijn we dagelijks bezig om onze diensten en producten verder te verbeteren en het gebruik van onze machines eenvoudiger te maken. Een van de laatste ontwikkelingen is het aanbrengen van contactloos betalen bij de meeste van onze machines. U houdt de pinpas voor de unit en de machine wordt vrijgegeven voor gebruik. Inmiddels zijn de meeste machines ook van op afstand te bereiken (telemetrie).

Ons technische team werkt dagelijks aan de machines om ze netjes en up-and-running (aan de praat) te houden. Niet alleen in Nederland trouwens. U vindt ons ook in Frankrijk, België, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Zwitserland, de UK…eigenlijk van Amerika tot Japan!

Facebook

Prontophot-Holland heeft 2 Facebookpagina’s. Een ‘algemene’ pagina en een specifiek gericht op onze Revolution textielwasserette. We houden u via deze pagina’s op de hoogte over nieuwtjes, nieuwe locaties, eventuele aanbiedingen en acties en meer. LIKE ons en blijf op de hoogte.

Heeft u een vraag, opmerking, klacht? Stuur een mail aan info@prontophot.nl of bel met ons callcenter via 0497-381377 (24/7).

U vindt de ALGEMENE Facebookpagina hier

U vindt de REVOLUTION Textielwasserette facebookpagina hier 

Op deze website

Bent u op zoek naar een Revolution textielwasserette? Bent u tegen een probleem aangelopen bij het gebruik van onze machines? U heeft een klacht en ontvangt graag uw geld retour? Dan vindt u alle informatie op deze website. U kunt ook het contactformulier invullen.

Storing, klacht of compliment melden

Storing, klacht of compliment?

Dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om melding te maken van de storing/klacht/compliment. Ons telefoonnummer (0497-381377) vindt u op een sticker in elke machine. Mailen kan ook: info@prontophot.nl. Wij reageren daarna z.s.m. op uw melding. Op elk moment van de dag zijn we voor u bereikbaar. Hartelijk bedankt voor uw hulp!

Wilt u een ‘terugbetaling’ aanvragen?

Vul het speciale formulier in en volg de instructies die daar worden gegeven. Klik hier om een ​​terugbetaling aan te vragen.