Van foto naar pizza. Na Frankrijk en België komt ook Nederland met de pizzakiosk van ME Group. Op de Horecava van 9 t/m 12 januari presenteren wij de Resto’Clock pizzakiosk. Ons motto: Let ME help your business. Met de komst van de Resto’Clock pizzakiosk is ME Group Netherlands actief met 3 pijlers. PhotoME voor de fotocabines, WashME voor de Revolution Laundry textielwasserettes en FeedME voor de pizza automaat.

Restoclock pizzakiosk voor pizza in 4 minuten

De Resto’Clock pizzakiosk is een pizza automaat die in 4 minuten een heerlijk verse knapperige pizza levert. De pizzakiosk is 24/7 bereikbaar. Of je nu midden in de nacht trek krijgt of overdag, er is altijd tijd voor jouw pizza moment. De automaat heeft keuze uit 4 verschillende smaken pizza. Betalen is heel makkelijk met pin of contactloos. Via onze backoffice monitoren wij de voorraad van 64 pizzas. Zo weten wij precies welke smaak pizza op welk moment moet worden bijgevuld.

Resto’Clock

Alles wat je wilt weten over onze Resto’Clock pizzakiosk vind je op de website www.restoclock.nl. Wat kan een pizza automaat betekenen voor jou als ondernemer en waar kun je als klant deze pizza automaten vinden. Nieuwe pizzas, pizzakiosken en pizzanieuws kun je ook vinden op Instagram Resto’Clock Netherlands.