Sinds enkele jaren heeft Prontophot een nieuw product aan haar assortiment toegevoegd: een zelfbediening textielwasserette voor buiten, de Revolution. In Nederland vind je de Revolution al op meer dan 200 locaties en in Europa zelfs op meer dan 3.000 (Frankrijk, Portugal, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Zwitserland). Zie ook www.revolution-laundry.com

Bij ons zie je ze vooral bij tankstations en carwash en in de rest van Europa juist bij winkelcentra en supermarkten waar ze zeer succesvol zijn. 2020-2021 Wordt door ons gebruikt om ook de Hollandse retail (winkelcentra en/of supermarkten) over de streep te trekken om in te stappen in dit succesvolle, unieke en vrolijke concept.

Wat is er dan zo uniek? De wasmachine en droger van 18 kg. (!) waarmee je in 1 keer heel je wasgoed kunt wassen en drogen, maar ook gelijktijdige enkele dekbedden, slaapzakken, de gordijnen, het tentdoek, tuinkussens, team- en werkkleding, ‘ongelukjes’ in zorginstellingen, handdoeken van nagelstudio’s en kappers e.d.

Uniek is verder de snelheid waarmee gewassen wordt. Onze professionele wasmachines wassen uw was, afhankelijk van het gekozen programma in 30-45 minuten. Zeep meenemen is niet nodig, er wordt automatisch hypo-allergene zeep toegevoegd en sinds enige tijd kun je ook nog kiezen of je gebruik wilt maken van wasverzachter.

Uniek is ook het gebruiksgemak en de prijs…een kind kan de was doen. Al vanaf € 4.

Koop of exploitatie? De Revolution textielwasserette is beschikbaar voor koop en exploitatie. Bij exploitatie plaatsen wij de machine in bruikleen. U hoeft niet te investeren, Prontophot verzorgt de volledige installatie (en betaalt deze), verzorgt service/onderhoud en voert voor u de volledige administratie. U als locatiegever ontvangt een aantrekkelijke vergoeding. Bij koop is de volledige omzet voor u.

What’s verder in it for me? 

De textielwasserette is een extra service voor uw bestaande klant en ook een magneet om nieuwe klanten naar u toe te trekken. 4 Van de 10 ‘wassers’ gaan in de directe nabijheid van de Revolution ‘iets’ doen. Misschien wel boodschappen, tanken, de auto wassen, een kopje koffie drinken met een broodje…

De Revolution zorgt bovendien voor reuring, er wordt over gesproken, ze komt op bijna elke verjaardag voorbij en ze levert vele enthousiaste reacties en vooral ook klanten met omzet op.

Wat houdt u nu nog tegen? U heeft geen ruimte of twijfelt u? Ons verkoopteam maakt graag een afspraak voor advies. De Revolution is net zo groot als een P-plaats voor een personenauto, ze kan ook tegen een blinde muur of op het trottoir staan.

Hieronder hebben we alle voordelen voor u nog even op een rij gezet:

Voordelen:

  • De textielwasserette neemt slechts 7,5m2 in beslag;
  • Vergt weinig onderhoud;
  • Biedt extra service aan uw (nieuwe) klanten;
  • U bent onderscheidend t.o.v. van concurrenten;
  • Zorgt voor traffic op uw locatie;
  • Verhoogt de omzet per m2  
  • En zorgt voor cross-selling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het plaatsen van de Revolution textielwasserette? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel met 00 31 497 38 13 77.

Oh ja…wij zijn dringend op zoek naar diverse locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Zoetermeer, Nijmegen, Meppel, Heerenveen, Groningen, Assen, Harlingen, Den Helder, Alkmaar, Zandvoort, IJmuiden, Heemskerk, Goes, Sluis, Cadzand, Delft, Scheveningen, Noordwijk, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen, Maarssen, de Meern en Woerden.

Bent u franchiser van Albert Heijn, Jumbo of Plus? U kunt de eerste supermarkt in Nederland worden met een Revolution textielwasserette.

Direct offerte aanvragen