Fotoautomaat

Wasserette

Fotokopieën

Grappige foto’s en selfies

Ons technisch team zorgt voor het onderhoud van de machines over heel het land.

Prontophot technische hulp

Fotoautomaat

Universele Fotoautomaat by Starck

Innovatie toegankelijk voor iedereen

Ontwikkeld in samenwerking met ervaringen van groepen mensen met een beperking, kan de Universele Fotoautomaat by Starck ook rolstoelgebruikers verwelkomen. Daarnaast bevat de software ook audioberichten en speciale pictogrammen om mensen met bepaalde zintuiglijke handicaps te helpen.

Deze fotoautomaat biedt de nieuwste digitale technologie met geïntegreerde ICAO-software om real-timecontrole mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat de afbeeldingen van de klanten voldoen aan de eisen van overheidsinstanties. De Universele Fotoautomaat by Starck kan gebruikt worden voor paspoortfoto’s, rijbewijsfoto’s, OV-chipkaarten en schoolpassen

 • De camera stelt automatisch het gezicht
 • Universal software die bij de gebruiker
 • Mobile luister versterker voor mensen met een
 • Gekeurd volgens ID-foto’s
 • Geeft outdoor backlit
 • Betalen met een creditcard en contactloze (voorwaardelijk), en contant geld

De Starck Booth, ID Booth by Starck

Waar innovatie en ontwerp samenkomen

Ons vlagenschip, de Starck Booth, is een pasfotostudio welke in samenwerking met de bekende Franse industrieel ontwerper, Philippe Starck, ontworpen en ontwikkeld is.

Nog belangrijker is dat u met deze opvallende, moderne en strak vormgegeven pasfotostudio (‘hokje’) pasfoto’s maakt die voldoen aan de in Nederland gestelde eisen. In onze Prontophot ‘hokjes’ maakt u dus officiële pasfoto’s die goedgekeurd zijn voor het paspoort, rijbewijs, VISA, OV-Chip card, sportpas etc.

Met bijna 60 jaar ervaring mag u verwachten dat de hokjes ook gebruiksvriendelijk zijn. In een paar stappen wordt u door het menu geleid om uiteindelijk een goedgekeurde set van 5 pasfoto’s te maken en voor slechts € 6 (lees ZES euro). Onverhoopt niet tevreden? Stuur dan een mail aan info@prontophot.nl (met een kopie van de foto, IBAN nummer, locatie, wanneer foto gemaakt) en u ontvangt het aankoopbedrag retour.

De Starck Booth is uitgerust met een lichtgevende stoel, deze symboliseert de hartslag en gaat langzaam aan en uit. Verder is ze voorzien van de nieuwste technieken, van camera tot LED verlichting en ook de software is weer verbeterd. In slechts 8 seconden printen wij uw pasfoto. Contactloos betalen is in veel van de machines mogelijk en via telemetrie monitoren we een groot deel van onze automaten.

Naast het maken van goedgekeurde pasfoto’s kun je in onze studio ook foto’s voor de FUN maken (funfoto’s). Met z’n 2-en of meer in dat hokje en knippen maar! Pop-Art foto’s, een portretfoto, ‘Groeten uit…’, miniportretjes. Er is zoveel mogelijk. Stap eens binnen in de wereld van de funfoto’s.

Sinds eind 2018 loopt Prontophot mee in de pilot van de RDW voor het ONLINE verlengen van je rijbewijs. Uitleg over het online verlengen van je rijbewijs vind je HIER en de pasfotostudio’s met deze speciale DAR software vind je HIER.

De Starck Booth is voorzien van de nieuwste ICAO software welke er voor zorgt dat uw pasfoto voldoet aan de door de overheid gestelde eisen. Voor minder mobiele klanten is het mogelijk om op aanvraag de studio uit te rusten met extra handsteunen. Bovendien hebben we met de UPB (Universal Photo Booth) een model in handen welke volledig toegankelijk is voor valide en minder-valide klanten.

Interesse? Stuur een mail aan info@prontophot.nl.

Mini Kisbooth

Waar ruimte een schaarste is, is de Mini Kisbooth de oplossing.

Deze moderne en slanke fotoautomaat biedt de nieuwste digitale technologie met geïntegreerde ICAO-software om real-timecontrole mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat de afbeeldingen van de klanten voldoen aan de eisen van overheidsinstanties.

 • Er is een ondersteuningsmogelijkheid voor mensen met minder mobiliteit
 • Camera: 5 miljoen pixels
 • Printsnelheid: 29 seconden per print
 • Betaalopties: Munt- en briefgeld
 • Scherm: 18,5’’ touchscreen

Easybooth®

Simpel en praktisch

De meest populaire fotoautomaat in het Verenigd Koninkrijk, de Easybooth, wordt gebruikt voor miljoenen paspoortfoto’s, rijbewijsfoto’s, OV-chipkaarten en schoolpassen. Dit model biedt ook een breed aanbod aan opties om grappige foto’s te maken.

Deze fotoautomaat biedt de nieuwste digitale technologie met geïntegreerde ICAO-software om real-timecontrole mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat de afbeeldingen van de klanten voldoen aan de eisen van overheidsinstanties.

 • Er is een ondersteuningsmogelijkheid voor mensen met minder mobiliteit
 • Camera: 5 miljoen pixels
 • Betaalopties: Munt- en briefgeld (optioneel)
 • Scherm: HD 15’’ scherm en 5 knoppen paneel met audiovisuele instructies.
identité

Aanbevolen

De Starck Booth, ID Booth by Starck
De Starck Booth, ID Booth by Starck
Universele Fotoautomaat by Starck
identité
Universele Fotoautomaat by Starck
Fun fotoautomaat
Fun fotoautomaat
Selfie Booth
Selfie Booth