Join Prontophot®, versterk ons bedrijf in de groei!

Ook aan Prontophot-Holland gaat de Corona-crisis niet onopgemerkt voorbij. Toch zien wij nog steeds groei en uitbreiding in onze producten en locaties. We zijn een gezond bedrijf met een blik op de toekomst met nieuwe innovaties.

Prontophot® is een 100% dochteronderneming van de Photo-Me® Group. Sinds 1962 beursgenoteerd in Londen. Je vindt Photo-Me, haar dochters en distributeurs over heel de wereld, van Amerika tot Japan. Frankrijk en Engeland zijn de ’thuismarkten’ voor Photo-Me. In Frankrijk heten we trouwens Photomaton. Vraag naar ‘un Photomaton’…en men zal je naar een pasfotostudio brengen.

De Photo-Me Group is wereldmarktleider op het gebied van pasfotostudio’s. Daarnaast zijn we producent en leverancier van fotokiosken (voor het afdrukken van je foto’s op je mobiel of geheugendrager), een 2-tal Selfie Booth (voor elke feestelijke gelegenheid) en Kiddie Rides. Kiddie Rides? Ken je het Palominopaard? Dat is een Kiddie Ride en die komt van ons. Net als de Wegenwacht van de ANWB, de Minions, Bob de Bouwer, Thomas de Trein, Brandweerman Fred en nog veel meer modellen.

Sinds enkele jaren hebben we ook de Revolution textielwasserette in ons assortiment.  Je vindt deze textielwasserette, buiten! Onderscheidend door de grooooooote trommels: 18 kg. wassen en drogen. Voor je dekbedden, gordijnen, tafelkleden, tuinkussens, team- of bedrijfskleding en nog veel meer. Eenvoudig, snel en betaalbaar. Een kind kan de was doen.

Meer dan ooit richten we onze strategie op diversificatie (verschillende producten) en de ontwikkeling van een nieuwe generatie producten. Regelmatig zijn we op zoek naar medewerkers die passen bij ons team en onze producten.

Join Prontophot® betekent:

  • Werken in een omgeving met nieuwe technologieën
  • Je neemt deel aan de ontwikkeling van innovaties
  • Duur en ontwikkeling van bestaande producten (digitalisering, connectiviteit)
  • Je helpt nieuwe markten aan te boren
  • Je maakt deel uit van een team
  • Je bent flexibel en je hebt geen 9-5 mentaliteit
  • Je bent een ster in topografie en zelfstandig plannen
  • Je houdt van autorijden en klantcontact
  • Je kunt zelfstandig werken, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent betrokken

Interesse om deel te nemen aan het Prontophot® avontuur, neem dan contact met ons op via :

info@prontophot.nl

Of stuur uw aanvraag per post aan:

Prontophot-Holland B.V. – Loonseweg 14 – 5527 AC Hapert – Holland